slika
naslovna o_skoli j_racic djelatnici dogadanja razno

kontakt

DOGAĐANJA 2014./2015.
   

ŠKOLA U PRIRODI, TREĆI RAZRED

   
Medvednica Dom Crvenog križa 13.10-17.10.2014.
   
 
DOJMOVI UČENIKA - MOJE MIŠLJENJE O ŠKOLI U PRIRODI
   

"…Bila je fina hrana. Sobe su bile lijepe i lijepo smo se proveli. Boravili smo u Domu Crvenog križa. Bili smo u Rudniku Zrinski. Planinarili smo i popeli se na Sljeme do TV tornja. Nedostajali su mi roditelji i braća…"
Mihael Lušetić

"…Na Medvednici smo bili pet dana. Jako su mi se sviđali kreveti na kat. Priroda mi se jako sviđa. Bili smo u sobi 105. Nedostajali su mi mama i tata. Bilo mi je lijepo i bila sam vesela..."
Nikka Suhina

"…Svaki dan smo išli u 9 sati spavati. Ponijeli smo svoje plišance. Imali smo pidžama party, karaoke i večer ludih frizura. Najljepše mi je bilo kad je bio pidžama party..."
Iskra Bedenko

"…U Domu Crvenog križa je bilo lijepo i hrana je bila jako fina. Najradije bih promijenio nogometno igralište i stavio bih veću mrežu..."
Adrijan Vlahović

"…Najzanimljivije mi je bilo orijentirati se u prirodi. Bilo mi je jako zabavno jer sam bila sa svojim prijateljima..."
Leonarda Stručić

"…Puno smo učili i i išli puno van. Vidjeli smo puno lijepih stvari. I ne bih ništa promijenio..."
Dominik Ban

"…Na Sljemenu su bili sa mnom u sobi: Matija, Zvonimir, Dominik, Luka, Dario, , Roko, Diego, Jan, Ivan, Luka i Marko. Hodali smo po šumama..."
Toni Galić

"…Najviše mi se svidjelo kada smo išli u Rudnik Zrinski. Tamo smo dobili kacige i vidjeli smo jedan urušeni puteljak. Penjali smo se uz brdo. Slijedeći put bih ponio društvenu igru..."
Luka Mladar

"…Hodali smo po šumama i vidjeli puno odmarališta npr: Snježna kraljica, Grafičar…Iz naše škole su išli: 3.a. 3.b, 3.c, 3.d..."
Carla Jeleč

"…Najdraži događaj mi je bio kada smo planinarili do "Sljemenske kapelice". Promijenila bih to da smo imali više slobodnog vremena i puno više zabave…"
Magdalena Srbić

"…Na Sljemenu mi je bilo super kada smo išli u prirodu i kada smo se zabavljali..."
Diego Kojundžić

"…Tamo mi se najviše svidjela njihova hrana i igranje na igralištu s prijateljima. Išli smo do velike livade, do parka, do velikog tornja, do kapelice "Majke Božje Sljemenske kraljice Hrvata", Rudnik Zrinski… Spavala sam u sobi sa svojim najboljim prijateljicama. Od tamo je pogled bio jako lijep i bilo nam je odličnoooooo!!!!!!! ..."
Jana Klišanin

"…Ne bih voljela ništa promijeniti. Lijepo mi je bilo u Domu Crvenog križa. Jako mi se svidjelo..."
Karla Podvalej


"…Kada smo došli već sama priroda oko doma bila je zadivljujuća. Ušli smo u DOM CRVENOG KRIŽA, smjestili se u sobe i raskomotili se. Sobe su nam bile jako udobne i čiste. Otišli smo u blagovaonicu na topli doručak. Svi su bili jako ljubazni i brzo smo upoznali neke nove prijatelje. Bilo mi je najbolje navečer s prijateljicama u sobi dok smo igrale igre i smijale se. Osjećala sam se jako lijepo dok sam provodila vrijeme na Sljemenu. Tijekom dana mi je bilo zabavno i voljela bih opet ići..."
Lena Mitrov

"…Najljepše mi je bilo navečer gledati grad Zagreb i Zagorje..."
Jelena Vugrinec

"…Bilo je super. Puno smo planinarili. Hrana je bila odlična i fina za 5. Bilo je lijepo vrijeme. Bilo mi je super. Nije mi ništa nedostajalo. Dobro sam se proveo!..."
Marko Lamza

"…Najdraže mi je što sam spavala na gornjem krevetu i društvo za stolom…."
Laura Colnago

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 


Najviše mi se svidio Pidžama party, izbor za najluđu frizuru i igre u prirodi. Predavanja su bila vrlo poučna, a oduševio me posjet Rudniku Zrinski. Najbolje sam se osjećao u sobi sa prijateljima, a najviše mi je nedostajala moja obitelj i moj krevet. Bilo bi bolje da su sobe veće i bolja hrana. Josip Horvat 3.c
Najviše mi se svidio pogled sa moga prozora na Zagreb. Na Sljemenu smo jako puno hodali, igrali i svaki dan imali poučna predavanja. Najbolje sam se osjećao navečer, a pogotovo kad je bio tulum ludih frizura. Najviše mi je nedostajala moja obitelj i prijatelji iz kluba. Jedino što bi promijenio da nismo hodali tako puno.Bilo mi je lijepo, ali još bi mi bilo ljepše da je vani padao snijeg.
Marko Malešević 3.c

…..Po noći mi je bilo jako teško spavati, ali sam stalno smijala jer su cure bile smiješne. Promijenila bi da nema tako puno stepenica…..
Analena Sajić 3.c

13.10.2014. sam bio jako uzbuđen jer smo išli u školu u prirodi na Sljeme. Probudio sam se u 6 sati. Razmišljao sam kako će mi biti lijepo.
Kad sam se vozio u autobusu pričao sam sa svojim prijateljima, slikao ih fotićem, te slušao mp3. Kad smo došli u Dom Crvenog križa smjestili smo se u potkrovlje. Dogovorili smo se za spavanje. Na Sljemenu smo puno učili, ali smo se više igrali. Imali smo mala predavanja i izlete. Imali smo kao i neke tulume. Npr: pidžama party i izbor najluđe frizure. Jednog dana je na Sljemenu jako grmilo i sijevalo tako da je to bilo neopisivo lijepo.
Na Sljemenu mi je bilo prelijepo tako da ne bi ništa promijenio. Želio bih ponovo ići jer tamo ima više zabave nego u parku.
Marin Gracin 3.d

13.10.2014. išli smo u Školu u prirodi na Sljeme. Boravili smo u Domu Crvenog križa.
Rano ujutro krenuli smo autobusom. Svi smo bili jako uzbuđeni. U autobusu se brbljalo sve u šesnaest. Dok sam se vozila gledala sam livade prekrivene lišćem. Bile su kao zlatom prekrivene.
A onda je došao taj trenutak. Autobus se zaustavio. Začuđeno sam gledala Dom Crvenog križa, onako crvene boje,prekriven suncem izgledao je prekrasno.
U sobi sam bila sa svojim prijateljicama. Počele smo se raspakiravati, dok smo čekale doručak. Nakon doručka je slijedio učenje. Na satu je bilo zabavno. Poslije ručka posjetili smo Rudnik Zrinski. U rudniku je bilo malo strašno. Poslije smo otišli na livadu kod doma Grafičar. Navečer smo imali predstavljanje razreda, a onda spavanje…….
Na kraju mi je bio lijepo, samo što želim promijeniti to da za mene i moju prijateljicu Anu rade finije obroke jer smo mi vegeterijanke.
Slijedeće godine ću ići u školu u prirodi, jer mi je bilo lijepo.
Bela Cvanciger, 3d.

13.listopada svi treći razredi naše škole krenuli su na Sljeme. Razmišljala sam o velikoj pustolovini na Sljemenu. Zbog uzbuđenja sam brzo spakirala stvari. Osjećala sam se uzbuđeno, ali i pomalo tužno što sam se rastavljala od roditelja i braće.
Svi su ispred škole čekali učiteljicu,

Jednog jesenskog dana moj razred i ja išli smo na Sljeme. Osjećao sam se dobro i veselo.
Vožnja busom je bila zabavna, ali malo zastrašujuća. Počela je avantura bez obitelji pet dana. Smjestili smo se u Dom Crvenog križa, a taj dom je bio vrlo lijep. Moji prijatelji i ja smo se dogovorili tko će s kim spavati. Ja sam u sobi bio sa Ivanom, Matejom, Josipom i Paulom.
Učili smo, igrali i zabavljali se. Kod Planinarskog doma Grafičar smo radili slikovnicu Stablo moj prijatelj. Posjetili smo Rudnik Zrinski, vrh Medvednice – Sljeme gdje se nalazi TV toranj. Najljepši mi je bio pogled na Zagreb, a sa druge strane smo gledali Hrvatsko zagorje kao na dlanu. Pogledi su bili jako lijepi, čak i najljepši pogledi koje sam ikad vidio.
Htio bi opet ići, ali bi promijenio da budemo samo dva dana i da hrana bude finija.
Marko Malešević 3.c

 
 
 
 
 
 
 
 

U nastavku: likovni radovi na temu Zagreb u noći iz moje sobe

Autori

3. C - nepoznati
Lola Momčilović
Marija Peradinović
Marko Malešević
Mateo Jandrić