slika
naslovna o_skoli j_racic djelatnici dogadanja razno

kontakt

DOGAĐANJA 2016./2017.
   
 

Posjet učenika iz Centra za odgoj i obrazovanje Goljak

 
Čitaj mi u lijepom društvu

Petak, 20. listopada 2017. bio je doista osobit dan. Osim što smo obilježili Dan zahvalnosti za plodove zemlje i Dan jabuka, posjetili su nas i učenici iz Centra za odgoj i obrazovanje Goljak. Naime, u sklopu projekta Čitaj mi…, u kojem puno čitamo i skupljamo knjige i slikovnice, odlučili smo da upravo Centar Goljak bude mjesto kojem ćemo darovati prikupljene knjige.

Od samog jutra vladalo je posebno uzbuđenje i nestrpljivo iščekivanje naših gostiju.

 

Učionica 3.a razreda bila je spremna, a stol pun mirisnih peciva i kolača čekao je naše male prijatelje.

 

Uz pjesmu, čitanje priče, recitacije i druženje brzo nam je prošlo vrijeme, a suze na odlasku dokaz su da se moramo vrlo brzo ponovno vidjeti.

 
 
 
 

Nadamo se da je ovo početak jednog lijepog prijateljstva s učenicima i djelatnicima Centra Goljak i da nas očekuje još puno lijepog druženja, pjesme i veselih dječjih osmjeha.

 

Danas su nam u posjet došla djeca s Goljaka. Bilo mi je super jer smo se s njima družili. Upoznala sam djevojčicu koja ima 7 godina i ide u 1.razred. U kolicima je i ne može govoriti. Pjevali smo im pjesmice a knjižničarka im je pročitala priču. (LATICA FILIPAJ, 3. a)

Meni je bilo zabavno kada su došla djeca s Goljaka. Sprijateljila sam se sa Sarom, Bartolom i Karlom. Zabavila sam se s njima i drago mi što su došli. Željela bih da opet dođu ili da mi njih posjetimo. (BRUNA ARALICA, 3. a)

Danas su nam došla djeca iz Osnovne škole Goljak. Neka djeca bila su u kolicima, a neka su imala poteškoće s hodanjem, ali su bila bez kolica. Ja sam se sprijateljila s Karolinom. Ona ima 9 godina i ide u 3. razred. Melani i ja smo gurale njezina kolica. U knjižnici me Karolina zagrlila i dala mi pusu. (NIKA NEMET VUKADIN, 3. a)

Danas je bilo super. Došla su nam djeca u kolicima. S njima smo slavili Dan kruha i Dan jabuka. Bilo je zabavno družiti se s njima. Čitali smo knjigu, pjevali, plesali i pričali. (PATRICIA ROGIĆ, 3. a)

Došli su nam učenici iz Osnovne škole s Goljaka. Pjevali smo, čitali i počastili se. Najdraže mi je bilo kad smo se Karlo i ja sprijateljili. (GABRIJEL NEKIĆ, 3. a)

Djeca s Goljaka vrlo su simpatična. Vidjelo se da su veoma sretna što su u našoj učionici i što su bila u knjižnici. (PETRA BLAŽEKOVIĆ, 3.a)